Atelier a la carte

Starters

€ 14,00 Groene salade
Tomaat, ui, tuinkers
Extra pulled chicken
€ 3,00
€ 9,50 Pompoen soep
Vadouvan, crème fraiche
€ 17,00 Zalm
Gerookt, ingelegde radijs
€ 17,00 Kalfspastrami
Medium rare, rucola
€ 4,50 Brood en boter

Main Courses

€ 22,50 Risotto (V)
Zomer truffle, witlof salade, Parmezaanse kaas
€ 34,00 Corvina
Zachtjes gekookt in basilicumolie, komkommer, pommes noisette
€ 37,00 Entrecote
250 gr. Friet, tomaat salade
€ 22,50 Atelier Burger
200 gr. Brioche, brie, rode ui compot, rucola, friet

Desserts

€ 18,00 Cheese
Kaas van refiner Guillaume, rozijn brood
€ 14,00 Citroen cheesecake
Framboos sorbet
€ 12,00 Aardbeien
Witte chocolade, yoghurt ijs