Over ons

VANE Restaurant is het absolute culinaire hoogtepunt van Eindhoven.

Het culinaire hoogste punt van Eindhoven

Casimir Evens bereidt complexe gerechten, maar toch puur en elegant. Gecombineerd met het geweldige uitzicht over de stad, staat een avond bij VANE garant voor een unieke beleving van smaken die de grootste fijnproever zullen bekoren.

De keuken - puur en elegant

De keuken van Casimir is de moeite waard: complex, maar toch puur en elegant. De invloeden uit de vier windstreken zijn duidelijk te herleiden in zijn verrassende gerechten. Het interieur van het restaurant is modern, met klassieke elementen. Alles is er op gericht om zicht naar buiten te creëren.

Casimir Evens
Executive Chef
Casimir Evens

Na een culinaire reis die Casimir Evens langs De Pastorale** en 't Zilte** in België bracht, staat de local hero aan het roer van zijn eigen keuken in zijn eigen stad. Na het werk in eerder genoemde sterrenrestaurants mag Casimir nu voor het eerst zelf het scepter zwaaien in de keuken. De chef met de eeuwige glimlach haalt zijn inspiratie uit alle vier de windstreken en de naam VANE (Engels voor windhaan) ligt dan ook in lijn met zijn kookstijl. Zelf typeert Casimir zijn gerechten als complex en met een behoorlijke diepgang, hoewel hij zich inspant om een pure en strakke uitstraling te behouden. Hoewel Casimir Evens nu letterlijk en figuurlijk op een bijzonder hoog niveau kookt, geniet hij nog steeds van de simpele lekkernijen die je op iedere hoek van de straat kunt vinden.

No Food, no fun!