Over ons - Restaurant

VANE Restaurant is het absolute culinaire hoogtepunt van Eindhoven.

HET CULINAIRE HOOGSTE PUNT VAN EINDHOVEN

De handtekening van Executive Chef Carlo Chantel is de traditionele Franse keuken met internationale invloeden en gebruik van prachtige lokale ingrediënten. In combinatie met het unieke uitzicht over de Lichtstad zal elk bezoek aan VANE Restaurant een ware verrukking zijn.

DE KEUKEN - VERFIJND, PUUR EN SIERLIJK

Carlo’s keuken verenigd grote smaakdiepte, puurheid en elegantie samen in een unieke gastronomische ervaring. De inspiratie van zijn culinaire ontdekkingsreis is duidelijk te zien – en te proeven – in een explosie van internationale smaken met een verrassende twist. Het interieur van VANE Restaurant is modern met klassieke elementen. Dé plek waar kennis en kwaliteit samen komen met fine-dining op het hoogste niveau.


CARLO CHANTREL
Executive Chef
CARLO CHANTREL

Carlo Chantrel, Executive Chef wiens kookkunsten vele malen zijn gewaardeerd met de hoogste onderscheiding, de Michelinster. Zijn gouden touch, positieve energie en creativiteit komen nu de VANE familie begeleiden. Gastronomie stroomt sinds kleins af aan door de aderen van Carlo Chantrel. Zijn handtekening is het zoeken naar kwaliteit en smaak zonder afbreuk te doen aan de puurheid van het product. Lef en ervaring komen samen in een pure en elegante keuken die tot de skyline van Eindhoven verheven is.