25 mei 2020

GOOD NEWS!

Na een lange tijd van onzekerheid en het sluiten van ons restaurant en skybar, mogen wij vanaf 1 juni onze deuren weer openen! Er zijn uiteraard maatregelen getroffen om uw bezoek veilig en verantwoord te laten plaatsvinden. Het allerbelangrijkste voor ons: heeft u klachten? Blijf dan thuis, dan ontvangen wij u graag een andere keer in goede gezondheid.

Voor zowel het restaurant als de skybar is een reservering verplicht, en zal er een telefonisch controle gesprek plaatsvinden voorafgaande uw bezoek.
Onze skybar zal op 1 juni openen vanaf 17:00, (let op: u reserveert een tijdstip met een tijdslot van anderhalf uur). Het restaurant zal op woensdag 3 juni zijn deuren weer (wagenwijd) openen, en zal van woensdag t/m zaterdag geopend zijn vanaf 18:00.

Het gehele VANE team staat te popelen u weer in goede gezondheid te mogen ontvangen! Heel graag tot snel!

Meer nieuws

28 juni 2020

VANE VOUCHER

Bent u op zoek naar een kado voor uw geliefde? Woont u niet in Eindhoven of is het een spontaan last minute idee? Wilt u...

Lees meer
15 juni 2020

Culinair arrangement met overnachting

We zijn weer open en bieden de mogelijkheid een diner bij VANE Restaurant te combineren met een nachtje weg in NH Collection...

Lees meer