25 mei 2020

GOOD NEWS!

Na een lange tijd van onzekerheid en het sluiten van ons restaurant en skybar, mogen wij vanaf 1 juni onze deuren weer openen! Er zijn uiteraard maatregelen getroffen om uw bezoek veilig en verantwoord te laten plaatsvinden. Het allerbelangrijkste voor ons: heeft u klachten? Blijf dan thuis, dan ontvangen wij u graag een andere keer in goede gezondheid.

Voor zowel het restaurant als de skybar is een reservering verplicht, en zal er een telefonisch controle gesprek plaatsvinden voorafgaande uw bezoek.
Onze skybar zal op 1 juni openen vanaf 17:00, (let op: u reserveert een tijdstip met een tijdslot van anderhalf uur). Het restaurant zal op woensdag 3 juni zijn deuren weer (wagenwijd) openen, en zal van woensdag t/m zaterdag geopend zijn vanaf 18:00.

Het gehele VANE team staat te popelen u weer in goede gezondheid te mogen ontvangen! Heel graag tot snel!

Meer nieuws

16 juli 2021

TEAM Restaurant VANE op vakantie!

Het team van Restaurant VANE is op vakantie van 18 juli tot 11 augustus! Wij ontvangen u graag in onze VANE Skybar of na 11...

Lees meer
29 april 2021

Nieuw: Brunch box speciaal voor de moeders!

Het wordt eens tijd dat we die moeders in het zonnetje gaan zetten! Deze box is helemaal samengesteld om moeders geheel te...

Lees meer