25 mei 2020

GOOD NEWS!

Na een lange tijd van onzekerheid en het sluiten van ons restaurant en skybar, mogen wij vanaf 1 juni onze deuren weer openen! Er zijn uiteraard maatregelen getroffen om uw bezoek veilig en verantwoord te laten plaatsvinden. Het allerbelangrijkste voor ons: heeft u klachten? Blijf dan thuis, dan ontvangen wij u graag een andere keer in goede gezondheid.

Voor zowel het restaurant als de skybar is een reservering verplicht, en zal er een telefonisch controle gesprek plaatsvinden voorafgaande uw bezoek.
Onze skybar zal op 1 juni openen vanaf 17:00, (let op: u reserveert een tijdstip met een tijdslot van anderhalf uur). Het restaurant zal op woensdag 3 juni zijn deuren weer (wagenwijd) openen, en zal van woensdag t/m zaterdag geopend zijn vanaf 18:00.

Het gehele VANE team staat te popelen u weer in goede gezondheid te mogen ontvangen! Heel graag tot snel!

Meer nieuws

23 januari 2021

Nieuw: Valentijn Brunch Box

Na alle hectiek écht even tijd voor elkaar maken verdient toch iedereen?! Valentijn valt dit jaar op een zondag, dit is hét...

Lees meer
15 oktober 2020

Exclusief geopend voor NH Collection Eindhoven Centre

Wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19 mogen wij tijdelijk niet al onze gasten ontvangen. Wij zijn blij dat we wel...

Lees meer